Telefon: 87 52 91 20
E-Mail: post@djfh.dk
arrow
arrow

Studierejse

arrow
Nyhedsbrev

Nyheder

23.09.2016
Tag med højskolen på skitur

Sidste års skitur var en stor succes, og igen i 2017 har deltagere på det lange forårshold mulighed for at komme på skitur til sverige.

læs mere
22.09.2016
Foredrag: Højskolelærer og Masterchef

Eigil Horn fortæller om mad og hans oplevelser som deltager i TV3s Masterchef konkurrence onsdag d. 28. september kl. 19:30

læs mere
20.09.2016
Ny brochure for 2017

Hent folderen og læs om vores kurser i 2017!

læs mere
20.09.2016
Jul - Jul - Jul

14 dage med jul som i gamle dage på højskolen!

læs mere
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Støt højskolen

Klar til afgang fra Allingåbro

Nedskæringer i støtten til højskoler har store konsekvenser for os. Vi ser det som en særlig opgave at lave højskoleophold for alle – også udviklingshæmmede. Det giver dog nogle særlige udfordringer og ekstra udgifter, når vi vil anskaffe handicapegnede faciliteter på højskolen.

Nyt cykelskur

Sidste vinter tog stormen vores gamle cykelskur, og vi har rigtig meget brug for et nyt. Et hvor vi både kan opbevare og reparere vores  tri-, tandem-, el- og almindeligecykler i tørvejr.

Vi har tidligere samlet en del penge ind, men mangler stadig ca. kr. 20.000 for at kunne sætte gang i byggeriet. - Hvis vi kan få 100 personer til at støtte os med kr. 200, er vi i mål!

Sådan gør du

Hvis du vil støtte os, kan du indbetale et beløb – alle beløb er velkomne – på kontonummer 9004 4582466845. Husk at opgive navn og adresse.

Fradrag

Får vi mindst 100 bidrag à minimum kr. 200 fra navngivne personer, betyder det ekstra meget for os.

Det betyder at vi kan beholde den såkaldte §8a-godkendelse, der gør, vi fortsat ses som en velgørende organisation. Bevarer vi godkendelsen kan du som bidragsyder få skattefradrag for dit bidrag.

Hvis du ved afgivelsen af bidraget oplyser dit CPR-nr. – eller, for virksomheder CVR-nr. – så sørger højskolen for, at SKAT får besked, og bidraget kommer således reelt kun til at koste omkring det halve.

Færdig på efterskole eller på STU - kom videre på højskole

Læs mere om mulighederne her

Dejligt at være højskoleelev på Djursland

Eleverne på efterårets lange kursus har arbejdet med kultur og natur på Djursland i 3 uger. Vi har været langt omkring og vi har grinet, svedt og fået set en masse. 

Fra nu og indtil jul skal eleverne lære mere om sund mad, dyrke en masse sjov motion, lave glaskunst, designe, dyrke friluftslivet, lave musik, teater og meget mere. Vi har også et fritidsråd, hvor eleverne selv er med til at finde på aftenarrangementer og ture/aktiviteter i weekenden.

Vi har stadig enkelte ledige pladser på efterårets højskoleophold. Ring og hør om mulighederne på tlf. 87 52 91 20